پارتیشن شیشه ای

با افزایش جمعیت و بالا رفتن قیمت املاک، در معماری امروز، ساختمان‌هایی با واحدهایی کوچک‌تر و با تعداد بالا جایِ واحدهای بزرگ ساختمانی را گرفته‌اند. در بسیاری از موارد، واحد‌‌های اداری با پلان‌‌های باز و بدون تقسیم‌بندی فضایی ساخته می‌شوند، تا کاربران، با توجه به نیاز خاص خود، بتوانند فضاهای داخلی را تقسیم‌بندی و طراحی کنند. بهترین سازه در پاسخ به این شرایط پارتیشن‌ها هستند. اجرای سازۀ پارتیشن بسیار سریع انجام می‌شود، و امکان جابه‌جایی نیز دارند. به‌علاوه، به دلیل ضخامت کم‌شان، نسبت به دیوارهای ماسونری، فضای کمتری نیز اشغال می‌کنند. در گذشته برای این سازه غالباً از MDF، چوب یا آلومینیوم استفاده می‌شد، درحالی‌که، امروزه معماران پارتیشن‌های شیشه‌ای را به‌علت مزایای بیشتر آن ترجیح می‌دهند. در این خصوص می‌توان به مزایای زیر اشاره کرد:

  • فضای طراحی شما بازشوهای محدودی دارد و از این جهت تأمین نور طبیعی در دل تقسیم‌بندی داخلی بسیار دشوار است. پارتیشن‌های شیشه‌ای با قابلیت عبور نور، تأمین نور طبیعی مورد نیاز در بخش‌های مختلف را ممکن می‌کند.
  • شفافیت شیشه کاربران را از دیدن فضای اطراف‌شان بهره‌مند می‌کند. به همین‌دلیل، پارتیشن‌های شیشه‌ای، برخلاف پارتیشن‌های چوبی یا آلومینیومی، در عین تفکیک و تقسیم فضاهای داخلی، موجب محصور شدن فضاها و احساس تنگنا نمی‌شود.

  • در بسیاری از موارد، به دلیل محدودیت در منابع گرمایش و سرمایش در واحدها، پارتیشن‌‌های شیشه‌ای به صورت نیمه، با ارتفاعی کمتر از ارتفاع کف تا سقف، اجرا می‌شوند. این نوع پارتیشن‌ها، گردش هوا را مختل نمی‌کنند و در نتیجه، امکان انتقال گرما و سرما در فضا‌‌ها فراهم است. همچنین، در صورتی که امکان اجرای پارتیشن‌‌ها با ارتفاع کف تا سقف وجود داشته باشد، می‌توان با استفاده از شیشه با ضخامت‌‌های متفاوت، تا حد قابل قبولی، آلودگی صوتی فضا‌ها را کنترل کرد و به عبارتی پارتیشن‌‌ها را به جداره‌ای با قابلیت عایق صوتی تبدیل کرد.
  • با استفاده از فرآیندهایی مانند چاپ و سندبلاست روی شیشه‌ها، می‌توان طرح و رنگ دلخواه و هماهنگ با سایر جداره‌ها ایجاد کرد. با این شیوه، می‌توان از پارتیشن‌ شیشه‌ای به یک عنصر زیابیی‌شناختی در معماری داخلی بهره گرفت.

  • استفاده از درب‌های شیشه‌ای در کنار پارتیشن‌های شیشه‌ای، موجب یک‌پارچگیِ سازه‌های جداکننده در فضا می‌شود. به‌علاوه، متریال شیشه در درب‌ها، با توجه به ویژگی‌های منحصر به فرد شیشه، از جمله عبور نور، گستردگی دید و امکان اجرای چاپ و سندبلاست، امکانات بدیعی را، چه به لحاظ عملکردی و چه به لحاظ زیبایی، در اختیار معماران قرار می‌دهد.

  • در فضاهایی، مانند آزمایشگاه‌‌ها و فضا‌‌های بیمارستانی، که به دلیل نوع خاص کاربری تمیزی و ایزولاسیون فضا اهمیتی ویژه دارند، شیشه به عنوان بهترین متریال با قابلیت ضدعفونی شدن و آنتی باکتریال بودن می‌تواند در اولویت انتخاب به عنوان متریال سازه‌‌های جداکننده قرار گیرد.

امروزه از پارتیشن‌‌های شیشه‌ای، علاوه بر فضاهای اداری، در هر فضای دیگری نیز که نیاز به گستردگی دید و یا استفاده از ویژگی شفافیت شیشه باشد استفاده می‌شود. مانند باشگاه‌‌های ورزشی، فضاهای سونا خشک و بخار، آزمایشگاه‌‌ها و فضاهای تجاری.

در مجموعۀ پردیسان بنای ونوس، باتوجه به نیاز کارفرما و طراح، سیستم‌‌های متنوع و پروفیل‌‌های نگهدارنده متفاوتی برای پارتیشن‌‌های شیشه‌ای ارائه می‌شود. ما در این مجموعه بسته به شرایط پروژه، شامل ارتفاع و عرض شیشه‌ها، محل نصب و نوع کاربری فضا، مناسب‌ترین انتخاب‌ها را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

پردیسان بنای ونوس با توانایی تأمین و اجرای پارتیشن‌‌های تمام شیشه‌ای با ارتفاع کف تا سقف و به صورت نیمه، با ضخامت‌های متفاوت شیشه، به صورت تک‌لایه و دولایه لمینیت، و همچنین امکان تهیه شیشه با طرح‌‌های چاپ و سندبلاست همراه طراحان، معماران و کارفرمایان گرامی است.